050 433 5917 info@moskunauto.fi

Palauta autosi suorituskyky

BG Performance -huollot

BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat huoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän niin bensiini-, diesel kuin hybridiautoissa.

Autohuolto ja autokorjaamo / määräaikaishuollot / ilmastointihuolto / sähkötyöt / jarrutyöt / kytkintyöt / vianetsintä / vikadiagnostiikka / katsastuspalvelu​​ / rengasmyynti​​ / nelipyöräsuuntaus / kolarikorjaamo / BG-Performance huollot / jakohihnan vaihto / Espoo / Helsinki / Vantaa /

BG PErformance Espoo

Palauta autosi suorituskyky – tunnet ja kuulet vaikutuksen heti!

Palauta autosi suorituskyky, toimintakyky ja taloudellisuus BG Performance -huolloilla. Huolto poistaa puhdistaa auton moottorin, bensajärjestelmän ja vaihteiston sekä tehostaa niiden toimintakykyä niin että sen todella huomaa.

BG Performance -huolto poistaa erittäin tehokkaasti karstaa ja estää sen muodostumista huollon jälkeen

Nykypäivän pienet ja suhteessa suuritehoiset sekä vähäpäästöiset moottorit karstoittuvat todella paljon, mikä aiheuttaa paljon ongelmia autoissa, varsinkin kaupunkiajossa. Teemme BG:n ennakoivat huollot ammattitaidolla niin bensiini- ja dieselmoottoreille kuin hybridiajoneuvoille ja autosi pysyy kunnossa. Ennakoi vikoja äläkä odota että niitä ilmaantuu!

BG Performance -tuotteet tunnetaan autoalan käytetyimpänä huoltotuotteena.

Niiden on todistettu toimivan ja tuovan lisäarvoa kuluttajille. Yritys on toiminut alalla yli 50-vuotta. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja valmistusprosessit sertifioituja. Huollon tehneiltä asiakkailta palaute on ollut välitöntä. Eron entiseen huomaa heti huollon jälkeen!

BG Performance -huolto bensiinimoottorille

Puhdistus- ja ylläpitohuolto. Bensiinimoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

Lue Lisää

BG Performance -huolto dieselmoottorille

Puhdistus- ja ylläpitohuolto. Dieselmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

Lue Lisää

BG Hybrid -huolto hybridiajoneuvoille

Kehitetty hybridiajoneuvoille, niiden erityishuoltotarpeet huomioiden.

Lue Lisää

BG Performance -huolto bensiini- ja dieselmoottoreille alk. 140€

*Ei sisällä moottoriöljyä ja suodatinta

Moskun palvelut

Pidä huolta autostasi ja vältä kalliit korjauskulut

BG huoltopalveluilla pyritään vaikuttamaan auton arvonalenamaan, koska ennakoiva huolto vähentää korjaustarpeita. Jos haluat, että autosi toimii optimaalisesti 50.000km:n tai vaikka 150.000km jälkeen niin BG huollolla saat rahoillesi vastinetta!

BG Performance -huolto
BG Dynaaminen puhdistushuolto
Karstanpoisto -puhdistuspalvelu
BG Sisätilojen desinfiointi
BG Lifetime Protection Plan

BG Performance huolto on yksi BG:n suosituimmissa huolloista, joka suositellaan tehtäväksi määräaikaishuoltovälein.

Siinä puhdistetaan öljyjärjestelmä, palotila/polttoainejärjestelmä ja tehostetaan uutta öljyä. BG Performance -huolto niin bensiini, diesel kuin hybrid-autoille.

  Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla niin bensiini- kuin dieselmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä kustannustehokkaasti. Tämä auttaa pitämään moottorin puhtaana ja vapaana useimmista vioista.

  BG Performance huollon hinta yhdessä moottoriöljyn ja suodattimen kanssa asettuu 250-350 euron paikkeille riippuen öljytilavuudesta. Se on pieni lisäinvestointi osana normaalia rutiinihuoltoa.

  BG Hybrid Performance huolto on erinomainen varsinkin hybrid-autoille, niiden erityishuoltotarpeet huomioiden. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat hybridi huoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat hybridi moottoreille tyypillisen kosteuden kanssa. BG Hybrid Performance huolto pidentää hybridimoottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä pitää ympäristölle haitalliset päästöt kurissa!

  BG Dynaaminen puhdistushuolto

  Huolto on tarkoitettu autoille, jotka kuluttavat merkittävän paljon öljyä ja harkinnassa on koneremontti. Koneremontin hinta on usein 4000-8000 euroa. Mitäpä jos BG -huolto auttaa ja selviät noin 600 eurolla?

  Karstanpoisto-puhdistuspalvelu

  Polttomoottorit tulevat aina tuottamaan palotapahtuman sivutuotteena karstaa, joka heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

  BG 44K® & 245 karstanpoisto-puhdistuspalvelua, joka puhdistaa karstaa turvallisesti hajottamalla ja liuottamalla, tarjotaan mm. yli 150 A-Katsastusasemalla ja se maksaa 40 euroa. Se on ammattilaistasoinen puhdistus, joka tuo aina lisäarvoa autoilijalle.

  Toimenpide suoritetaan asemalla, joten sen eteen ei tarvitse nähdä vaivaa. Sijoitettu neljä kymppiä maksaa itsensä takaisin yleensä muutaman tuhannen ajokilometrin aikana ja sen vaikutus kestää huoltovälin ajan.

  Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa!

  BG Automotive Sanitizing Fogger – Tehokas puhdistusaineen ja hajunpoistajan yhdistelmä, joka desinfioi autosi turvallisesti ja todella tehokkaasti sekä parantaa sisäilman laatua

  Ajoneuvojen sisätilat ja matot voivat imeä kaikenlaisia viipyviä tuoksuja. Ruoka, vuotaneet nesteet ja ummehtuneet ilmapartikkelit kerääntyvät ja keskittyvät, mikä tekee ajokokemuksesta vähemmän kuin miellyttävän. Näiden inhottavien hajujen pysyvä poistaminen vaatii turvallisen, mutta erittäin tehokkaan hajunpoistajan. Yksi tuote, joka käsittelee hajujen lähdettä lopullisesti.

  BG Automotive Sanitizing Fogger sisältää tehokkaan puhdistusaineen ja hajunpoistajan. Se on suunniteltu nopeasti kohtaamaan ja neutraloimaan hajuja ajoneuvon sisätiloissa. Yksinkertainen, helposti sovellettava järjestelmä varmistaa tehokkaan pintakosketuksen ja ainutlaatuisten hajua poistavien ainesosien laajan leviämisen.

  BG Automotive Sanitizing Fogger on läpäissyt kaikki kolme sovellettavaa standardoitua testiä; EN 1276 ja EN 14476 biosiditehokkuudelle EN 1650 desinfiointiaineiden tehokkuudelle.

  • Epämiellyttävät hajut poistuvat
  • Tehokas viruksia vastaan
  • Mieto omenainen tuoksu
  • Helppo käyttää
  • Parempi sisäilman laatu turvallisesti

  BG Lifetime Protection Plan on BG:n asiakkaille räätälöity ilmainen asiakasetuohjelma.

  BG Lifetime Protection Plan kattaa huollettuun järjestelmään tulleet mekaaniset korjaustarpeet, kun BG -huoltoja tehdään autoon ohjelman mukaan.

  Saat siis ilmaista korjausrahaa, mikäli öljyvoideltuun järjestelmään tulee epänormaalia kulumista, vaikka BG -huoltoja olisi tehty säännöllisesti. Suurimmillaan korjausraha on 3000 euroa

  Soita ja kysy
  lisää palveluistamme

  Tarkista huollon tarve
  huoltolaskurilla

  Varaa
  Huoltoaika

  Ajanvaraus

  Soita ja kysy
  lisää palveluistamme

  Tarkista huollon tarve
  huoltolaskurilla

  varaa aika huoltoon

  Helposti lomakkeella

  Asiakkailta kuultua

  Paras Citikan huolto pääkaupunkiseudulla!
  Paras Citikan huolto pääkaupunkiseudulla!
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta!
  Reetta Salli
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta!
  Reetta Salli
  Suosittelen lämpimästi!
  Ulpu Haverinen
  Suosittelen lämpimästi!
  Ulpu Haverinen
  Nopea ja asiantunteva palvelu!
  Jouni Höytylä
  Nopea ja asiantunteva palvelu!
  Jouni Höytylä
  Ei paikkaa parempaa!
  Kimmo Horttanainen
  Ei paikkaa parempaa!
  Kimmo Horttanainen
  Mukava ja asiantunteva palvelu! Huollot sujuivat sovitusti ja nopeasti!
  Joni Listola
  Mukava ja asiantunteva palvelu! Huollot sujuivat sovitusti ja nopeasti!
  Joni Listola
  Mieletön tieto-taito ja palvelu haastavan suutinremontin kanssa. Mahtava halu ja asenne...
  Lue kokonaan
  Mira Heikkilä
  Mieletön tieto-taito ja palvelu haastavan suutinremontin kanssa. Mahtava halu ja asenne auttaa asiakasta ja laittaa auto kuntoon. Tänne pajalle menee jatkossakin tämä Fiatin asuntoauto. Todellakin suosittelen!
  Mira Heikkilä
  Ammattitaitoisempaa pajaa saa hakea. Kaikki tapahtuu nopeasti ja niin kuin pitää!...
  Lue kokonaan
  Roope Kurvinen
  Ammattitaitoisempaa pajaa saa hakea. Kaikki tapahtuu nopeasti ja niin kuin pitää! Suosittelen kaikille.
  Roope Kurvinen