050 433 5917 info@moskunauto.fi

BG hybrid Performance

BG Hybrid huolto on kehitetty hybridiautoille. Korkealaatuiset tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. Pidennä moottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuus päästöt huomioiden!

Autohuolto ja autokorjaamo / määräaikaishuollot / ilmastointihuolto / sähkötyöt / jarrutyöt / kytkintyöt / vianetsintä / vikadiagnostiikka / katsastuspalvelu​​ / rengasmyynti​​ / nelipyöräsuuntaus / kolarikorjaamo / BG-Performance huollot / jakohihnan vaihto / Espoo / Helsinki / Vantaa /

BG PErformance Espoo

BG hybrid Performance huolto Hybridi-moottoreille

BG Hybrid Performance on kehitetty nimenomaan hybridiajoneuvoille niiden erityishuoltotarpeet huomioiden. BG Hybrid Performance pidentää hybridimoottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä pitää ympäristölle haitalliset päästöt kurissa! Tämäkin huolto Moskun Autosta, Espoossa!

BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat hybridi moottoreille tyypillisen kosteuden kanssa.

Hybridiajoneuvoja käytetään hyvin eri tavoin kuin perinteisiä polttomoottoriautoja – niillä ajetaan lyhyempiä matkoja. Hybridit käyttävät paljon sähkömoottoreitaan ja saattaa olla pitkiä aikoja, jolloin bensiinimoottori ei käy lainkaan. Näin polttoaine hapettuu ja moottoriin kertyy kosteutta.

BG Performance -tuotteet tunnetaan autoalan käytetyimpänä huoltotuotteena.

BG on toiminut alalla yli 50-vuotta. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja valmistusprosessit sertifioituja. Huollon tehneiltä asiakkailta palaute on ollut välitöntä. Eron entiseen huomaa heti huollon jälkeen, nykiminen on poissa ja auto sekä moottori toimivat täysin eri tavalla. Öljynvaihdon osana suoritettu BG Performance huolto on todellinen moottorin henkivakuutus.

Poistaa karstaa venttiileistä ja palotiloista

ja irrottaa vaikeasti puhdistettavat öljyn jäämät

Vakauttaa polttoainetta

pitämällä sen tuoreena ja säilyttäen toiminta
kyvyn

Suojaa polttoainejärjestelmää

Suojaa polttoainejärjestelmän komponentteja korroosiolta

Parantaa moottorin puristuksia

sekä pidentää moottorin kestävyyttä

Maksimoi auton tehokkuuden

ja taloudellisuuden 
ja vähentää ympäristölle haitallisia päästöjä

BG Performance huolto

myös bensiini- ja diesel moottoreille. Lue Lisää

BG Performance -huolto Hybrid-moottoreille alk. 140€

*Ei sisällä moottoriöljyä ja suodatinta

Moskun palvelut

Pidä huolta autostasi ja vältä kalliit korjauskulut

BG huoltopalveluilla pyritään vaikuttamaan auton arvonalenamaan, koska ennakoiva huolto vähentää korjaustarpeita. Jos haluat, että autosi toimii optimaalisesti 50.000km:n tai vaikka 150.000km jälkeen niin BG huollolla saat rahoillesi vastinetta!

BG Performance -huolto
BG Dynaaminen puhdistushuolto
Karstanpoisto -puhdistuspalvelu
BG Sisätilojen desinfiointi
BG Lifetime Protection Plan

BG Performance huolto on yksi BG:n suosituimmissa huolloista, joka suositellaan tehtäväksi määräaikaishuoltovälein.

Siinä puhdistetaan öljyjärjestelmä, palotila/polttoainejärjestelmä ja tehostetaan uutta öljyä. BG Performance -huolto niin bensiini, diesel kuin hybrid-autoille.

  Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla niin bensiini- kuin dieselmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä kustannustehokkaasti. Tämä auttaa pitämään moottorin puhtaana ja vapaana useimmista vioista.

  BG Performance huollon hinta yhdessä moottoriöljyn ja suodattimen kanssa asettuu 250-350 euron paikkeille riippuen öljytilavuudesta. Se on pieni lisäinvestointi osana normaalia rutiinihuoltoa.

  BG Hybrid Performance huolto on erinomainen varsinkin hybrid-autoille, niiden erityishuoltotarpeet huomioiden. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat hybridi huoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat hybridi moottoreille tyypillisen kosteuden kanssa. BG Hybrid Performance huolto pidentää hybridimoottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä pitää ympäristölle haitalliset päästöt kurissa!

  BG Dynaaminen puhdistushuolto

  Huolto on tarkoitettu autoille, jotka kuluttavat merkittävän paljon öljyä ja harkinnassa on koneremontti. Koneremontin hinta on usein 4000-8000 euroa. Mitäpä jos BG -huolto auttaa ja selviät noin 600 eurolla?

  Karstanpoisto-puhdistuspalvelu

  Polttomoottorit tulevat aina tuottamaan palotapahtuman sivutuotteena karstaa, joka heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

  BG 44K® & 245 karstanpoisto-puhdistuspalvelua, joka puhdistaa karstaa turvallisesti hajottamalla ja liuottamalla, tarjotaan mm. yli 150 A-Katsastusasemalla ja se maksaa 40 euroa. Se on ammattilaistasoinen puhdistus, joka tuo aina lisäarvoa autoilijalle.

  Toimenpide suoritetaan asemalla, joten sen eteen ei tarvitse nähdä vaivaa. Sijoitettu neljä kymppiä maksaa itsensä takaisin yleensä muutaman tuhannen ajokilometrin aikana ja sen vaikutus kestää huoltovälin ajan.

  Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa!

  BG Automotive Sanitizing Fogger – Tehokas puhdistusaineen ja hajunpoistajan yhdistelmä, joka desinfioi autosi turvallisesti ja todella tehokkaasti sekä parantaa sisäilman laatua

  Ajoneuvojen sisätilat ja matot voivat imeä kaikenlaisia viipyviä tuoksuja. Ruoka, vuotaneet nesteet ja ummehtuneet ilmapartikkelit kerääntyvät ja keskittyvät, mikä tekee ajokokemuksesta vähemmän kuin miellyttävän. Näiden inhottavien hajujen pysyvä poistaminen vaatii turvallisen, mutta erittäin tehokkaan hajunpoistajan. Yksi tuote, joka käsittelee hajujen lähdettä lopullisesti.

  BG Automotive Sanitizing Fogger sisältää tehokkaan puhdistusaineen ja hajunpoistajan. Se on suunniteltu nopeasti kohtaamaan ja neutraloimaan hajuja ajoneuvon sisätiloissa. Yksinkertainen, helposti sovellettava järjestelmä varmistaa tehokkaan pintakosketuksen ja ainutlaatuisten hajua poistavien ainesosien laajan leviämisen.

  BG Automotive Sanitizing Fogger on läpäissyt kaikki kolme sovellettavaa standardoitua testiä; EN 1276 ja EN 14476 biosiditehokkuudelle EN 1650 desinfiointiaineiden tehokkuudelle.

  • Epämiellyttävät hajut poistuvat
  • Tehokas viruksia vastaan
  • Mieto omenainen tuoksu
  • Helppo käyttää
  • Parempi sisäilman laatu turvallisesti

  BG Lifetime Protection Plan on BG:n asiakkaille räätälöity ilmainen asiakasetuohjelma.

  BG Lifetime Protection Plan kattaa huollettuun järjestelmään tulleet mekaaniset korjaustarpeet, kun BG -huoltoja tehdään autoon ohjelman mukaan.

  Saat siis ilmaista korjausrahaa, mikäli öljyvoideltuun järjestelmään tulee epänormaalia kulumista, vaikka BG -huoltoja olisi tehty säännöllisesti. Suurimmillaan korjausraha on 3000 euroa

  Soita ja kysy
  lisää palveluistamme

  Tarkista huollon tarve
  huoltolaskurilla

  Varaa
  Huoltoaika

  Ajanvaraus

  Soita ja kysy
  lisää palveluistamme

  Tarkista huollon tarve
  huoltolaskurilla

  varaa aika huoltoon

  Helposti lomakkeella

  Asiakkailta kuultua

  Paras Citikan huolto pääkaupunkiseudulla!
  Paras Citikan huolto pääkaupunkiseudulla!
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta!
  Reetta Salli
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta!
  Reetta Salli
  Suosittelen lämpimästi!
  Ulpu Haverinen
  Suosittelen lämpimästi!
  Ulpu Haverinen
  Nopea ja asiantunteva palvelu!
  Jouni Höytylä
  Nopea ja asiantunteva palvelu!
  Jouni Höytylä
  Ei paikkaa parempaa!
  Kimmo Horttanainen
  Ei paikkaa parempaa!
  Kimmo Horttanainen
  Mukava ja asiantunteva palvelu! Huollot sujuivat sovitusti ja nopeasti!
  Joni Listola
  Mukava ja asiantunteva palvelu! Huollot sujuivat sovitusti ja nopeasti!
  Joni Listola
  Mieletön tieto-taito ja palvelu haastavan suutinremontin kanssa. Mahtava halu ja asenne...
  Lue kokonaan
  Mira Heikkilä
  Mieletön tieto-taito ja palvelu haastavan suutinremontin kanssa. Mahtava halu ja asenne auttaa asiakasta ja laittaa auto kuntoon. Tänne pajalle menee jatkossakin tämä Fiatin asuntoauto. Todellakin suosittelen!
  Mira Heikkilä
  Ammattitaitoisempaa pajaa saa hakea. Kaikki tapahtuu nopeasti ja niin kuin pitää!...
  Lue kokonaan
  Roope Kurvinen
  Ammattitaitoisempaa pajaa saa hakea. Kaikki tapahtuu nopeasti ja niin kuin pitää! Suosittelen kaikille.
  Roope Kurvinen