050 433 5917 info@moskunauto.fi

Bensiini- ja diesel-autoille

BG Performance -huolto

BG Perfomance -huolto bensiini- ja dieselmoottoreille. Palauta autosi moottorin suorituskyky ja taloudellisuus!

Autohuolto ja autokorjaamo / määräaikaishuollot / ilmastointihuolto / sähkötyöt / jarrutyöt / kytkintyöt / vianetsintä / vikadiagnostiikka / katsastuspalvelu​​ / rengasmyynti​​ / nelipyöräsuuntaus / kolarikorjaamo / BG-Performance huollot / jakohihnan vaihto / Espoo / Helsinki / Vantaa /

BG PErformance Espoo

BG Performance huolto bensiini- ja diesel-moottoreille Espoossa!

Haluatko palauttaa autosi toiminkyvyn paremmalle tasolle? Nykypäivän pienet ja suhteessa suuritehoiset sekä vähäpäästöiset moottorit karstoittuvat todella paljon, mikä aiheuttaa paljon ongelmia autoissa, varsinkin kaupunki ajossa. Teemme BG:n ennakoivat huollot ammattitaidolla niin bensiini- ja dieselmoottoreille ja autosi pysyy kunnossa. Ennakoi vikoja äläkä odota että niitä ilmaantuu!

BG Performance huolto bensiini- ja dieselmoottoreille

BG Performance huolto on yksi parhaista huoltotoimenpiteistä, mitä voit ajoneuvollesi teettää. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. Lisäksi BG Performance huolto palauttaa moottorin suorituskyvyn ja taloudellisuuden!

BG Performance huollolla voit välttää isommat korjaukset kuten moottorin tai vaihteiston avaukset. BG Performance autohuollolla ylläpidät autosi moottorin kunnossa ja suorituskykyisenä sekä vaikutat suoraan autosi päästöjen määrään alentavasti. Huolto Espoossa Moskun Autohuollosta!

BG Performance -tuotteet tunnetaan autoalan käytetyimpänä huoltotuotteena.

BG on toiminut alalla yli 50-vuotta. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja valmistusprosessit sertifioituja. Huollon tehneiltä asiakkailta palaute on ollut välitöntä. Eron entiseen huomaa heti huollon jälkeen, nykiminen on poissa ja auto sekä moottori toimivat täysin eri tavalla. Öljynvaihdon osana suoritettu BG Performance huolto on todellinen moottorin henkivakuutus.

Poistaa karstaa venttiileistä ja palotiloista

sekä liuottaa likaa ja hartsia.

Irrottaa vaikeasti puhdistettavat öljyn jäämät

sekä puhdistaa bensiinillä toimivan suorasuihkutusmoottorin mikrotarkat kanavat

Palauttaa moottorin käynnin tasaisuuden ja tehon ennalleen

ja voit luottaa moottorin suorituskykyyn.

Pidentää sytytystulppien käyttöikää

sekä parantaa moottorin puristuksia

Palauttaa polttoainetehokkuuden

valmistajan määrittämiin arvoihin, jolloin se on suoraa rahansäästöä polttoainekuluissa!

BG Hybrid Performance -huolto

BG Performance -huolto myös hybridiautoille! Lue Lisää

BG Performance -huolto bensiini- ja dieselmoottoreille alk. 140€

*Ei sisällä moottoriöljyä ja suodatinta

Moskun palvelut

Pidä huolta autostasi ja vältä kalliit korjauskulut

BG huoltopalveluilla pyritään vaikuttamaan auton arvonalenamaan, koska ennakoiva huolto vähentää korjaustarpeita. Jos haluat, että autosi toimii optimaalisesti 50.000km:n tai vaikka 150.000km jälkeen niin BG huollolla saat rahoillesi vastinetta!

BG Performance -huolto
BG Dynaaminen puhdistushuolto
Karstanpoisto -puhdistuspalvelu
BG Sisätilojen desinfiointi
BG Lifetime Protection Plan

BG Performance huolto on yksi BG:n suosituimmissa huolloista, joka suositellaan tehtäväksi määräaikaishuoltovälein.

Siinä puhdistetaan öljyjärjestelmä, palotila/polttoainejärjestelmä ja tehostetaan uutta öljyä. BG Performance -huolto niin bensiini, diesel kuin hybrid-autoille.

  Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla niin bensiini- kuin dieselmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä kustannustehokkaasti. Tämä auttaa pitämään moottorin puhtaana ja vapaana useimmista vioista.

  BG Performance huollon hinta yhdessä moottoriöljyn ja suodattimen kanssa asettuu 250-350 euron paikkeille riippuen öljytilavuudesta. Se on pieni lisäinvestointi osana normaalia rutiinihuoltoa.

  BG Hybrid Performance huolto on erinomainen varsinkin hybrid-autoille, niiden erityishuoltotarpeet huomioiden. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat hybridi huoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat hybridi moottoreille tyypillisen kosteuden kanssa. BG Hybrid Performance huolto pidentää hybridimoottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä pitää ympäristölle haitalliset päästöt kurissa!

  BG Dynaaminen puhdistushuolto

  Huolto on tarkoitettu autoille, jotka kuluttavat merkittävän paljon öljyä ja harkinnassa on koneremontti. Koneremontin hinta on usein 4000-8000 euroa. Mitäpä jos BG -huolto auttaa ja selviät noin 600 eurolla?

  Karstanpoisto-puhdistuspalvelu

  Polttomoottorit tulevat aina tuottamaan palotapahtuman sivutuotteena karstaa, joka heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

  BG 44K® & 245 karstanpoisto-puhdistuspalvelua, joka puhdistaa karstaa turvallisesti hajottamalla ja liuottamalla, tarjotaan mm. yli 150 A-Katsastusasemalla ja se maksaa 40 euroa. Se on ammattilaistasoinen puhdistus, joka tuo aina lisäarvoa autoilijalle.

  Toimenpide suoritetaan asemalla, joten sen eteen ei tarvitse nähdä vaivaa. Sijoitettu neljä kymppiä maksaa itsensä takaisin yleensä muutaman tuhannen ajokilometrin aikana ja sen vaikutus kestää huoltovälin ajan.

  Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa!

  BG Automotive Sanitizing Fogger – Tehokas puhdistusaineen ja hajunpoistajan yhdistelmä, joka desinfioi autosi turvallisesti ja todella tehokkaasti sekä parantaa sisäilman laatua

  Ajoneuvojen sisätilat ja matot voivat imeä kaikenlaisia viipyviä tuoksuja. Ruoka, vuotaneet nesteet ja ummehtuneet ilmapartikkelit kerääntyvät ja keskittyvät, mikä tekee ajokokemuksesta vähemmän kuin miellyttävän. Näiden inhottavien hajujen pysyvä poistaminen vaatii turvallisen, mutta erittäin tehokkaan hajunpoistajan. Yksi tuote, joka käsittelee hajujen lähdettä lopullisesti.

  BG Automotive Sanitizing Fogger sisältää tehokkaan puhdistusaineen ja hajunpoistajan. Se on suunniteltu nopeasti kohtaamaan ja neutraloimaan hajuja ajoneuvon sisätiloissa. Yksinkertainen, helposti sovellettava järjestelmä varmistaa tehokkaan pintakosketuksen ja ainutlaatuisten hajua poistavien ainesosien laajan leviämisen.

  BG Automotive Sanitizing Fogger on läpäissyt kaikki kolme sovellettavaa standardoitua testiä; EN 1276 ja EN 14476 biosiditehokkuudelle EN 1650 desinfiointiaineiden tehokkuudelle.

  • Epämiellyttävät hajut poistuvat
  • Tehokas viruksia vastaan
  • Mieto omenainen tuoksu
  • Helppo käyttää
  • Parempi sisäilman laatu turvallisesti

  BG Lifetime Protection Plan on BG:n asiakkaille räätälöity ilmainen asiakasetuohjelma.

  BG Lifetime Protection Plan kattaa huollettuun järjestelmään tulleet mekaaniset korjaustarpeet, kun BG -huoltoja tehdään autoon ohjelman mukaan.

  Saat siis ilmaista korjausrahaa, mikäli öljyvoideltuun järjestelmään tulee epänormaalia kulumista, vaikka BG -huoltoja olisi tehty säännöllisesti. Suurimmillaan korjausraha on 3000 euroa

  Soita ja kysy
  lisää palveluistamme

  Tarkista huollon tarve
  huoltolaskurilla

  Varaa
  Huoltoaika

  Ajanvaraus

  Soita ja kysy
  lisää palveluistamme

  Tarkista huollon tarve
  huoltolaskurilla

  varaa aika huoltoon

  Helposti lomakkeella

  Asiakkailta kuultua

  Paras Citikan huolto pääkaupunkiseudulla!
  Paras Citikan huolto pääkaupunkiseudulla!
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta!
  Reetta Salli
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta!
  Reetta Salli
  Suosittelen lämpimästi!
  Ulpu Haverinen
  Suosittelen lämpimästi!
  Ulpu Haverinen
  Nopea ja asiantunteva palvelu!
  Jouni Höytylä
  Nopea ja asiantunteva palvelu!
  Jouni Höytylä
  Ei paikkaa parempaa!
  Kimmo Horttanainen
  Ei paikkaa parempaa!
  Kimmo Horttanainen
  Mukava ja asiantunteva palvelu! Huollot sujuivat sovitusti ja nopeasti!
  Joni Listola
  Mukava ja asiantunteva palvelu! Huollot sujuivat sovitusti ja nopeasti!
  Joni Listola
  Mieletön tieto-taito ja palvelu haastavan suutinremontin kanssa. Mahtava halu ja asenne...
  Lue kokonaan
  Mira Heikkilä
  Mieletön tieto-taito ja palvelu haastavan suutinremontin kanssa. Mahtava halu ja asenne auttaa asiakasta ja laittaa auto kuntoon. Tänne pajalle menee jatkossakin tämä Fiatin asuntoauto. Todellakin suosittelen!
  Mira Heikkilä
  Ammattitaitoisempaa pajaa saa hakea. Kaikki tapahtuu nopeasti ja niin kuin pitää!...
  Lue kokonaan
  Roope Kurvinen
  Ammattitaitoisempaa pajaa saa hakea. Kaikki tapahtuu nopeasti ja niin kuin pitää! Suosittelen kaikille.
  Roope Kurvinen